Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Mener grensedannelse må ha prioritet i forhandlinger

Talsmenn for Jordans kong Abdullah og Egypts president Hosni Mubarak, oppfordret søndag det internasjonale samfunnet til å arbeide for nye Midtøsten-forhandlinger. Under et kort møte i Amman ble de to lederne enige om det de mener er den eneste veien til omfattende enighet mellom palestinere og israelere. Det er ved å basere seg på tidligere FN-resolusjoner og ved å definere grensene for den palestinske staten, hevder talsmennene. – Det er en nødvendighet å bringe de to sidene tilbake til forhandlingsbordet så tidlig som mulig, på et grunnlag som garanterer palestinernes rettigheter og en respekt for tidligere resolusjoner med internasjonal legitimitet, fortsetter de. Miff.no: Midtøsten-konflikten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart