Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi skulle gjort ting annerledes

For første gang innrømmer et medlem av IDFs generalstab at det ble gjort omfattende militære feil i forkant av, og under, krigen mot Hizbollah. Kilden som journalist Yaakov Katz bruker er imidlertid anonym. – Det er ingen tvil om at vi skulle gjort ting annerledes, sier offiseren. Han mener også at IDF burde innkalt flere reserveavdelinger de siste årene, slik at de stående styrkene kunne trent på regulær krigføring. – Jeg beklager at vi presset hæren så mye at det ikke ble mulighet til øvelser, sier han. IDFs stående styrker har vært bundet opp i pågående operasjoner mot palestinske terrororganisasjoner på Vestbredden og Gaza-stripen. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart