Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ber regjeringen forhandle med Hizbollah

Eldad Regev var en av soldatene som ble kidnappet av Hizbollah-terrorister nær den libanesiske grensen 12. juli i år. Hans bror, Benny Regev, kom fredag med et nyttårsbudskap til det israelske folket i avisen Yedioth Aharonoth. – Jeg håper at vi i fremtiden vil sitte sammen [med Eldad]. Denne ferien, som i familiene Goldwasser og Shalit, vil en veldig kjær person mangle hos oss, forteller Benny mens han kjemper mot tårene. Etter å ha kommet hjem igjen fra New York, hvor han hadde møter med mange forskjellige verdensledere i FNs hovedkvarter, ber Benny Regev den israelske regjeringen forhandle med Hizbollah. Den libanesiske regjeringen er for svak til å kunne få gjort noe med situasjonen til de to kidnappede soldatene, mener han. – Jeg håper de israelske familiene vil kjenne på vår sorg på denne dagen og uttrykke empati, vilje og bønn, fortsetter Regev. Nå håper han broren vil bli sluppet fri, men vil ikke spekulere i noen forhandlingspris. Det er opp til regjeringen, sier han, å komme frem til en avtale med Hizbollah. Miff.no: Hizbollah


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart