Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas nekter fortsatt å anerkjenne Israel

Den palestinske statsministeren Ismail Haniyeh sier fredag at han nekter å lede en palestinsk regjering som søker å anerkjenne Israel. Under en preken i moskeen i Beit Lahida på Gaza-stripen, klargjorde Haniyeh sitt standpunkt. – Personlig vil jeg ikke lede en regjering som anerkjenner Israel, gjorde han klart. Hamas er klar til å etablere en palestinsk stat på Vestbredden, Gaza-stripen og Øst-Jerusalem, ved å inngå en langvarig våpenhvile med Israel, hevder statsministeren. "Vi støtter etableringen av en palestinsk stat innenfor 1967-områdene, men i bytte mot en fredsavtale vil vi ikke anerkjenne [Israel]", legger han til. Hamas-lederens politiske rådgiver Ahmed Yousef uttalte tidligere på dagen at en palestinsk samlingsregjering ikke kommer til å bli et faktum, dersom det innebærer at Hamas må anerkjenne Israel. Bemerkningen står i kontrast til torsdagens forsikringer fra PA-formann Mahmoud Abbas under sin tale i FNs generalforsamling, hvor han lovet at den blivende samlingsregjeringen vil anerkjenne Israel. Miff.no: Hamas


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart