Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nasrallah spyttet det internasjonale samfunnet i ansiktet

Hizbollah-leder Hassan Nasrallah talte til en stor folkemengde libanesere i Beirut fredag. De fleste som deltok i "seiersfesten" etter krigen mot Israel, var shia-muslimer. Det store oppmøtet, noen har anslått opptil 800.000 mennesker, vakte oppmerksomhet. Det er rundt fire millioner innbyggere i Libanon. Nasrallah hevdet at Hizbollah er sterke enn de var før 12. juli, dagen da de startet den 34 dager lange krigen med en kidnappingsaksjon av israelske soldater. – Vi har mer enn 20.000 raketter, sa Nasrallah til folkemengden. – I følge FNs våpenhvile skal ikke Hizbollah ha noen raketter, påpeker den israelske talsmannen Mark Regev. Men Hizbollah vil ikke la seg avvæpne. – Ingen hær i verden kan avvæpne Hizbollah, sa Nasrallah. Mark Regev mener dette er en hån mot det internasjonale samfunn. – Vi har ikke råd til å la denne Iran-finansierte ekstremisten spytte de siviliserte land i verden i ansiktet, kommenterer Regev. Hizbollah krever nå mer makt internt i Libanon. "Den nåværende regjering er ute av stand til å beskytte Libanon eller gjenoppbygge landet," sa Nasrallah. Miff.no: Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart