Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel klar for U21-EM

Israels U21-landslag i fotball har skrevet seg inn i israelsk historie, etter at de onsdag kveld kvalifiserte seg for U21-EM. I en dramatisk playoff-kamp mot Frankrike i Herzliya, trakk Israel det lengste strået og vant til slutt 1-0. Dette er første gangen et israelsk fotballandslag, uansett nivå, har kvalifisert seg til en stor turnering, siden A-VM i 1970. Guy Levis’ lag scoret et viktig bortemål mot Frankrike lørdag. Men hjemmekampen forble målløs inntil det 93. minutt, da Amir Taga scoret vinnermålet for de hvitkledde. Etter å ha overlevd et massivt press fra Frankrike i slutten av andreomgang, kunne Taga slå inn en retur etter skudd fra Toto Tamuz. Både Tamuz og Beitar Jerusalem-kollega Amit Ben-Shushan, spilte både i 1-1 kampen til A-laget mot Russland lørdag, og U21-kampen mot Frankrike. – Dette er et nytt steg i israelsk fotballhistorie, det som dette laget har startet, sa statsminister Ehud Olmert på telefon til formann i fotballforeningen Itche Menahem. Olmert gratulerte laget og sa de brakte glede og stolthet til det israelske folk, skriver Jerusalem Post. U21-EM avholdes i Nederland juni 2007. Miff.no: Israelsk sport


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart