Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Peretz ødelegger koalisjonsmuligheter

Formann i Israel Beiteinu, Avigdor Lieberman, fordømte fredag forsvarsminister Amir Peretz’ ordre om å be IDF forberede seg på evakuering av ulovlige bosetninger. – Det er opplagt at Peretz prøver å torpedere våre muligheter til å ta del i koalisjonen. Dette er en provokasjon og en uansvarlig handling fra en mann som ofrer nasjonale interesser for personlige interesser, uttrykte Lieberman overfor Hæren Radio. Sentrale medlemmer i Arbeiderpartiet, hvor Amir Peretz er leder, uttrykte samme holdning som Lieberman tidligere på fredagen. De hevdet formannens instrukser var myntet på å nettopp holde Liebermans parti borte fra regjeringskontorene. Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart