Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Iran bestemt på å ødelegge Israel

Israels FN-ambassadør Danny Gillerman advarte torsdag FNs sikkerhetsråd om trusselen Iran utgjør. Gillerman hevdet Iran har betalt 210 millioner kroner til Hamas for å torpedere frigjøringen av Gilad Shalit. – I dag fikk jeg høre at Iran har betalt 210 millioner kroner til Hamas for å torpedere avtalen om å frigjøre den kidnappede IDF-soldaten Gilad Shalit. Dersom Iran er villige til å betale så mye penger for å løse en humanitær sak, virker det skremmende hvor mye de kan være villige til å betale for å torpedere ethvert diplomatisk initiativ for å blokkere deres atomanstrengelser, sa han. Selv om talen var en del av en rutinediskusjon som foregår hver måned i FN, ble det denne gangen holdt i sikkerhetsrådet. Under talen fikk Gillerman prist beslutningen om å innføre sanksjoner mot Nord-Korea, men kom likevel med følgende advarsel: – Nord-Korea er kun forløperen til en enda mer skremmende historie, fremveksten av et Iran med atomvåpen, opprustet og villige til å dele sine statlige terrorspesialiteter med de andre vanhellige ekstremistene som lengter etter å ødelegge oss, uttrykte FN-utsendingen. Miff.no: Iran


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart