Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

UNIFIL skal bare skyte mot fly i selvforsvar

En talsmann for FNs generalsekretær Kofi Annan avviser at UNIFIL-styrken vil skyte mot israelske fly over libanesisk territorium. – UNIFIL kan bare bruke anti-luft våpen i selvforsvar, dersom deres posisjon er under direkte angrep fra luften, samme hvem som angriper, sier talsmannen. – Franske fredsbevarende styrker har rutinemessig blitt utstyrt med slike våpen siden deres soldater ble angrepet med helikopter i Elfenbenkysten i 2004, heter det i uttalelsen. Mandag fortalte forsvarsminister Amir Peretz at franske offiserer hadde truet med å skyte mot israelske fly dersom overflygningene fortsatte. Øverstkommanderende for UNIFIL-styrken, generalmajor Alain Pellegrini, mener de israelske overflygningene er "hovedbekymringen" til FN-styrken for øyeblikket. Han sier FN ikke har registrert noen illegale våpen i Sør-Libanon. Kan FN i fremtiden komme til å forhindre de israelske overflygningene med makt? – Det er mulig. Det er mulig, svarte Pelligrini på Jerusalem Posts spørsmål torsdag. Men han understreker at dette vil kreve nye regler for styrkens våpenbruk. Israel fortsetter overflygningene av Libanon for å følge med på våpenleveranser til Hizbollah. Miff.no: FN


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart