Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Liebermans lovendringsforslag kan felle regjeringen

En ministerkomité vil søndag bestemme om regjeringen skal gi grønt lys til Israel Beiteinus forslag om endringer i det politiske systemet i Israel. Formann Avigdor Lieberman har blant annet foreslått å innføre et presidentsystem liknende Frankrike og USA, og innføre grunnlov. Partiet hans nekter samtidig å ta del i noe regjeringssamarbeid dersom de ikke får gjennomslag for dette synet. Saken er såpass omdiskutert at morgendagens voteringsrunde fort kan bli den Kadima-ledede regjeringens skjebne. For nøyaktig en uke siden avga den samme komiteen sin stemme i saken. Fem Kadima-ministere var for lovforslaget, fire ministere i mot. Av disse var tre Ap-politikere. Men helseminister Yacov Ben Yizri, som hadde varslet at han ville stemme imot forslaget, var ikke tilstede under møtet. Ap-minister Eitan Cabel leverte inn en anke og saken skal dermed opp på nytt. Medarbeidere til statsminister Ehud Olmert sier til Yedioth Aharonoth at de tror komiteen vil godkjenne lovforslaget. Dersom dette skjer vil saken bli lagt frem for Knesset for en ny avstemningsrunde. Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart