Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ikke frykt meg

Den nye israelske ministeren fra det høyreorienterte partiet Israel Beiteinu, Avigdor Lieberman, gir Yedioth Aharonoth følgende budskap tirsdag: – Det finnes ingen grunn for å frykte meg. Jeg kommer (inn i regjeringen) for å arbeide, ikke for å true noen. På grunn av mye medieoppmerksomhet de siste dagene, har Lieberman følt behovet for å svare på kritikk fra pressen. Blant annet har han fått kritikk for å ha en truende personlighet. – Ingen har noen grunn til å frykte. Jeg er her for å brette opp ermene. Først vil jeg lære, så vil jeg arbeide i samarbeid med alle. Det er essensen i min posisjon, hevder Lieberman, som også er minister for strategiske sikkerhetssaker. Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart