Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Peretz aksepterer Lieberman i regjeringen

Statsminister Ehud Olmert (Kadima) og Ap-leder Amir Peretz diskuterte fremtiden til regjeringen tirsdag. Innflytelsesrike politikere og arabiske medlemmer i Ap protesterer mot at den høyreorienterte politikeren Avigdor Lieberman er på vei inn i regjeringen. Olmert lovte derfor større overføringer til den arabiske sektoren og tilbød Peretz flere nye stillinger, for å vinne et flertall i Ap for regjeringsutvidelsen. Aps parlamentariske leder, Ephraim Sneh, kan bli viseforsvarsminister og Knesset-medlem Eitan Cabel kan bli minister med ansvar for minoriteter. I tillegg vil Ap få lederrollen i en Knesset-komité. Onsdag morgen er det ventet at Peretz vil akseptere Olmerts tilbud. Søndag vil Aps sentralkomité ta den endelige avgjørelsen om partiet skal trekke seg fra regjeringen, skriver Ha’aretz. Ap-politkerne som leder motstandskampen mot Lieberman i regjering er Ophir Pines-Paz og Eitan Cabel. Arabiske medlemmer av Ap har truet med å melde seg ut av partiet dersom regjeringsutvidelsen blir akseptert. Ap-ministerne Benjamin Ben-Eliezer og Shalom Simhon støtter at regjeringen blir utvidet med Israel Beiteinu-lederen. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart