Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel må stanse Iran «for enhver pris»

Israels nye viseforsvarsminister Ephraim Sneh tror ikke internasjonale sanksjoner mot Iran kommer til å fungere. – Derfor må Israel være forberedt på å stanse Teherans atomvåpen-program "for enhver pris", sier Sneh til Jerusalem Post. – Jeg argumenterer ikke for et preventivt militærangrep mot Iran, understreket Sneh, men han ser på et militært angrep som "siste utvei". – Men noen ganger er siste utvei den eneste utvei, legger han til. Sneh er tidligere brigader i de israelske forsvarsstyrkene. Hans uttalelse blir omtalt av Jerusalem Post som "den mest dramatiske" uttalelse fra et sentralt regjeringsmedlem når det gjelder Irans atomprogram. Viseforsvarsministeren frykter israelere vil foretrekke å leve i utlandet dersom Israel er under trussel av en iransk atombombe. – Folk er ikke entusiastiske over utsiktene til å bli stekt levende, sier Sneh lakonisk. Dersom Irans atombombe oppleves truende nok kan den zionistiske drømmen bli knust uten at noe bombe må utløses. Frykten vil få jøder til å flykte fra Israel. – Det er derfor vi må forhindre dette regimet å få atomkapasitet for enhver pris, argumenterer Sneh. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart