Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kvinne drept av terror-rakett fra Gaza-stripen

En kvinne ble drept og en 24 år gammel mann alvorlig skadet da palestinske terrorister angrep et sivilt boligområde i byen Sderot med raketter onsdag morgen. Den skadde mannen er identifisert som en av livvaktene til forsvarsminister Amir Peretz. En doktor ved et israelsk sykehus sier en av de skadde sannsynligvis kommer til å miste en fot, i følge Jerusalem Post. Både Islamsk Jihad og Hamas sier de står bak angrepet. Det ble registrert syv rakettutskytninger fra Gaza-stripen onsdag morgen. Tre av rakettene landet i Sderot. Også tirsdag ble Sderot rammet av tre raketter, som forårsaket skade på eiendom. Miff.no: Rakett-trussel


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart