Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Straffet for å trykke faksmile av Muhammed-karikaturer

Sjefsredaktør Muhammad al-Asaadi i Yemen Observer er funnet skyldig i å "fornærme Islam" etter at han trykket en faksmile av Muhammed-karikaturene fra Jyllands-Posten i begynnelsen av februar 2006. Al-Asaadi må betale en bot på over 15.000 kroner, skriver Jerusalem Post. Redaktøren mener dommen er "streng, intolerant og urettferdig". – Det ligger bare politiske motiver bak, mener han. – Vi trykket tegningene med et kryss over for å protestere mot dem, påpeker al-Asaadi. Faksmilen var også fulgt av to artikler hvor de danske tegningene ble fordømt. – Dommeren og påtalemyndighetene var opptatt av karikaturene og ikke sammenhengen de kom frem i, fortsetter han. To andre journalister i Jemen står overfor en liknende tiltale som al-Asaadi er domfelt for. – Dette er ikke bare min kamp. Det er en kamp om vårt samfunn. Vi må etablere verdier som en fri presse og ytringsfrihet. Et virkelig demokrati må være bygd på en slik frihet, mener al-Asaadi. Miff.no: Islam


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart