Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel kan bryte kontakten med Abbas

Israel kan komme til å bryte kontakten med PA-formann Mahmoud Abbas dersom den nye palestinske regjeringen ikke oppfyller de tre kravene som Israel og det internasjonale samfunnet har satt, sier regjeringskilder i Jerusalem søndag morgen. De tre kravene er full anerkjennelse av Israel, aksept for tidligere inngåtte avtaler og oppgivelse av vold og terror. – Når Abbas inngår en avtale om en ny regjering som ikke oppfyller disse kravene, har han blitt en partner med Hamas, sier israelske talsmenn til Jerusalem Post. Denne advarselen får klar støtte fra opposisjonsleder Benjamin Netanyahu (Likud). – Hamas har ikke beveget seg i retning Abbas. Det er Abbas som i stedet har beveget seg mot Hamas. Dersom han gir legitimitet til Hamas er det ille, dersom vi gir legitimitet til Hamas er det enda verre, sier Netanyahu. Det er planlagt at statsminister Ehud Olmert skal møte PA-formann Mahmoud Abbas og USAs utenriksminister Condoleezza Rice 19. februar. Miff.no: Mahmoud Abbas


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart