Arrangerte alternativ seremoni til ære for Fatah-leder

Den venstreorienterte aktivisten for Yesh Gvul (Det er en grense-bevegelsen), Tali Fahima, arrangerte en alternativ seremoni mandag kveld. I stedet for å fokusere på Israels uavhengighetsdag, tente hun en fakkel til ære for Zakaria Zubeidi, en av lederne i Al-Aqsa Martyrbrigadene. Fahima deltok sammen med 2.000 andre i den alternative markeringen, utenfor statsministerens kontor. Akkurat som i den offisielle markeringen av uavhengighetsdagen, ble tolv fakler tent. I dette tilfellet var det imidlertid for å minne om "vold og okkupasjon", så vel som "urettferdighetene" mot palestinerne. Markeringen er den tiende i rekken. Samtlige er avholdt på stedet hvor Peace Now-medlemmet Emil Greenzeig ble drept under en anti-krigs demonstrasjon i 1983, forteller Yedioth Aharonoth. Fahima har tidligere vært fengslet på grunn av sin tilknytning til palestinske terrorister.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart