Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Arrangerte alternativ seremoni til ære for Fatah-leder

Den venstreorienterte aktivisten for Yesh Gvul (Det er en grense-bevegelsen), Tali Fahima, arrangerte en alternativ seremoni mandag kveld. I stedet for å fokusere på Israels uavhengighetsdag, tente hun en fakkel til ære for Zakaria Zubeidi, en av lederne i Al-Aqsa Martyrbrigadene. Fahima deltok sammen med 2.000 andre i den alternative markeringen, utenfor statsministerens kontor. Akkurat som i den offisielle markeringen av uavhengighetsdagen, ble tolv fakler tent. I dette tilfellet var det imidlertid for å minne om "vold og okkupasjon", så vel som "urettferdighetene" mot palestinerne. Markeringen er den tiende i rekken. Samtlige er avholdt på stedet hvor Peace Now-medlemmet Emil Greenzeig ble drept under en anti-krigs demonstrasjon i 1983, forteller Yedioth Aharonoth. Fahima har tidligere vært fengslet på grunn av sin tilknytning til palestinske terrorister.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart