LO gjenopptar kontakten med Histadrut

LOs internasjonale faglige forum kommer til å gjenoppta kontakten med israelske Histadrut i løpet av våren, melder klubbsjef i Saipem, Robert de Vries. Samtidig planlegger Fagforbundet for industri og energi en delegasjonsreise til Israel til høsten. Sammen med en rekke andre internasjonale representanter, inkludert ledere i den palestinske fagbevegelsen, deltok Robert de Vries på Histadruts årlige Hatikva-konferanse 17. april. Konferansen arrangeres i samarbeid med Friedrich Ebert-stiftelsen. Norske LO var ikke invitert til konferansen fordi den israelske arbeiderorganisasjonen har opplevd en rekke Israel-fiendtlige utspill i perioden Gerd-Liv Valla var leder.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart