Hizbollah prøver å komme tilbake til Sør-Libanon

– Hizbollah prøver å krysse Litani-elven og reetablere seg i Sør-Libanon, på tross av forbudet i FN-resolusjon 1701, sa Israels forsvarssjef Gabi Ashkenazi i regjeringsmøtet søndag. Han understreket også at Hizbollah er én minister i fra å ha kontrollen over Libanons regjering. – Det kommer fortsatt våpenleveranser fra Syria, først og fremst fordi det ikke er noen effektiv sikkerhetsapparat langs grensen, sa Ashkenazi. Forsvarssjefen kommenterte også situasjonen på fronten mot Gaza-stripen. – Jeg vil ikke kalle det en våpenhvile på Gaza-stripen, sa Ashkenazi. Han fortalte at Israel er blitt angrepet med mer enn 250 Kassam-raketter og granater siden november.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart