Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Krever tøffere tiltak mot Hamas på Gaza-stripen

ats-hq-468.jpg» width=»468″ height=»301″> REGJERINGSMEDLEMMER: Krever tøffere tiltak mot Hamas på Gaza-stripen Et flertall av ministerne i det israelske sikkerhetskabinettet mener Israel bør trappe opp sine anti-terror operasjoner på Gaza-stripen. De siste to ukene har de israelske forsvarsstyrkene bombet en rekke Hamas-mål fra luften, og bare gjennomført noen få og kortvarige arrestoperasjoner med bakkestyrker. I følge Yedioth Aharnoth mener statsminister Ehud Olmert at denne taktikken kan fortsette. – Taktikken vi har brukt de siste ti dagene gir resultater, sier en kilde ved statsministerens kontor. Tirsdag ble det kun avfyrt tre Kassam-raketter fra Gaza-stripen, mot flere titalls raketter om dagen i begynnelsen av forrige uke. Men en rekke regjeringsmedlemmer kommer til å gå inn for ytterligere tiltak når sikkerhetskabinettet drøfter situasjonen onsdag.

Turistminister Shaul Mofaz (Kadima), som tidligere var forsvarssjef og forsvarsminister, mener IDF må ramme Hamas og Islamsk Jihad med flere bakkeoperasjoner. Også sikkerhetsminister Avi Dichter (Kadima) mener de nåværende tiltakene ikke er tilstrekkelige. Strategiminister Avigdor Lieberman (Israel Beiteinu) mener Gaza-stripen bør deles i tre, og at IDF bør overta kontrollen over grenseområdet mot Sinai inntil NATO-styrker kan utplasseres for å forhindre våpensmugling.

Industri-, handels- og arbeidsminister Eli Yishai (Shas) foreslår å avskrekke terrororganisasjonene ved å ødelegge en eller to landsbyer etter at innbyggerne er evakuert. Minister Yitzhak Cohen (Shas) foreslår å sette opp en straffeliste for rakett- og terror-angrep, som blant annet innebærer stans i strøm- og vannlevering. – Det er utrolig at vi lar Hamas sin militære produksjon fortsette på elektisitet, drivstoff og vann som er levert fra Israel, mener Cohen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart