Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Krever tøffere linje fra Mahmoud Abbas

Etter fire døgn med intense kamper, kontrollerer de væpnede styrkene til Hamas nå det aller meste av Gaza-stripen. Fatah-ledere kritiserer PA-formann Mahmoud Abbas fordi han ikke har gitt en klar ordre om å gå til motangrep mot Hamas. Fatah-kilder som gjengis av Jerusalem Post vil kjempe for kontrollen av Gaza-stripen "selv om det skal koste livet til tusenvis av palestinere". Onsdag ble minst 35 palestinere drept i kampene på Gaza-stripen. I følge Ha’aretz var de fleste drepte tilknyttet Fatah, men minst to sivile fredsdemonstranter og to hjelpearbeidere fra FN var også blant de drepte. Hamas har tatt kontrollen over en rekke posisjoner som tidligere ble kontrollert av Fatah-lojale sikkerhetsstyrker. I følge Hamas har de vunnet kontroll over tusenvis av håndvåpen, kommunikasjonsutstyr, pansrede kjøretøy, eksplosiver og annet militært utstyr.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart