Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Palestinerne er blodtørstige og forræderiske

Ha’aretz-journalistene Aluf Benn og Shmuel Rosner forteller en historie fra juli 2005, da USAs utenriksminister Condoleezza Rice var på besøk på gården til statsminister Ariel Sharon. Under frokosten begynte Sharon å uttrykke medfølelse for palestinernes lidelser, og snakket om muligheten de ville få på Gaza-stripen etter den israelske tilbaketrekningen. – Det er bare to problem, fortsatte Sharon. Han fikk oversettelseshjelp for å finne det engelske ordet for "blodtørstige". – De er blodtørstige og forræderiske, fortsatte han. – Alle?, spurte Rice. – Ja, svarte den israelske statsministeren. "Alle sammen." Sharons tidligere rådgivere ble minnet om denne historien da kampene mellom Hamas og Fatah raste på Gaza-stripen denne uken.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart