Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Hamas skaper humanitær krise

Hamas utnytter den vanskelige situasjonen på Gaza-stripen for å legge internasjonalt press på Israel. Sjefen for de israelske myndighetene som koordinerer kontakten med Gaza, oberst Nir Press, forteller om et eksempel fra sist helg. Da ventet Hamas til siste stund med å bestille medisinsk utstyr, for å skape inntrykk av en humanitær krise ved Shifa-sykehuset. Press hevder det lave nivået på bedøvelsesmiddel skyldtes mangelfull bestilling. Mandag morgen, mindre enn 24 timer etter at behovet ble gjort kjent for israelske myndigheter, var ny levering av medisiner på plass ved Shifa-sykehuset. – Til tross for daglige rakettangrep på israelske tettsteder fortsetter Israel å overføre medisiner og andre nødvendige leveranser til Gaza-stripen når de blir bestilt, sier Press til Jerusalem Post. Mandag ble Israel angrepet med ti raketter og granater.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart