Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Bush skålte for to demokratiske stater

Annapolis-toppmøtet ble innledet med et kveldsmåltid i det amerikanske utenriksdepartementet mandag kveld. Vert for kvelden var utenriksminister Condoleezza Rice, som satt mellom statsminister Ehud Olmert og PA-formann Mahmoud Abbas. President George W. Bush kom også innom og hilste på de omlag 50 gjestene. – Vi har kommet sammen denne uken fordi vi deler et felles mål: To demokratiske stater, Israel og Palestina, som lever ved siden av hverandre i fred og sikkerhet. Å oppnå dette målet krever vanskelige kompromisser, og israelerne og palestinerne har valgt ledere som er innstilt på å gjøre dette, sa Bush. Presidenten skålte sammen med gjestene, og klinket vannglasset sitt inn i iste-glassene til Olmert og Abbas. Det ble ikke servert noen alkohol ved måltidet i respekt for muslimske tradisjoner, skriver Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart