Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ser på Israel som vinnerne av Annapolis

Mange palestinere ser ut til å håpe at den palestinsk-israelske konflikten står overfor en snarlig løsning, som følge av Annapolis-konferansen. Likevel frykter delegasjonen som deltok på konferansen at de ikke har oppnådd noe som helst. – President Bush har allerede lovet at en palestinsk stat ville bli opprettet innen to år, og beklaget at han ikke har lykkes i å oppnå det, poengterte en talsmann for PA tirsdag kveld. Flere PA-kilder Yedioth Aharonoth har vært i kontakt med, mener formann Mahmoud Abbas like gjerne kunne holdt seg unna konferansen i USA. Israel har helt klart kommet ut av det som vinnere av toppmøtet, hevdes det. – Ingen kjernesaker blir nevnt, og ingen tidsfrist eller politisk rammeverk som disse spørsmålene kan bli løst i, sier PA-talsmannen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart