Skattepenger går til opplæring i terror

Britisk bistand til palestinske områder har gått til å finansiere terrorpropaganda, avslørte Skattebetalernes allianse i en rapport tidligere denne måneden.
– Skattepengene er brukt til å finansiere skolebøker som underviser barn i Palestina til å tilbe vold og hate alle ikke-muslimer, skriver Gabriel Milland, som er korrespondent for den britiske avisen Daily Express.
I rapporten blir det gjengitt en rekke eksempler på hatpropaganda som er sendt på den offisielle tv-stasjonen til palestinske myndigheter.
– Vi ønsker å drepe jødene. Drep dem én for én. Gjør deres barn foreldreløse og deres kvinner enker, skal det ha blitt sagt i en tv-tale sendt 10. november 2006.
Den britiske regjeringen avviser konklusjonene i rapporten, og påpeker at de ikke gir bistand direkte til de palestinske selvstyremyndighetene.
– Britisk bistand blir brukt til å hjelpe palestinerne til å betale leger og lærere, vedlikeholde vann- og strømforsyninger og støtte flyktninger. Den blir i hvert fall ikke brukt til å støtte vold og ekstremisme – vi gjennomfører grundige kontroller, sier en talsmann for det britiske bistandsdepartementet.
Skattebetalernes allianse hevder Storbritannias støtte til nyttige hjelpetiltak bidrar til å frigjøre penger som palestinerne kan bruke på skummelt vis andre steder.

Norsk støtte til palestinerne finansierer kamp mot Israel

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart