Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Skattepenger går til opplæring i terror

Britisk bistand til palestinske områder har gått til å finansiere terrorpropaganda, avslørte Skattebetalernes allianse i en rapport tidligere denne måneden.
– Skattepengene er brukt til å finansiere skolebøker som underviser barn i Palestina til å tilbe vold og hate alle ikke-muslimer, skriver Gabriel Milland, som er korrespondent for den britiske avisen Daily Express.
I rapporten blir det gjengitt en rekke eksempler på hatpropaganda som er sendt på den offisielle tv-stasjonen til palestinske myndigheter.
– Vi ønsker å drepe jødene. Drep dem én for én. Gjør deres barn foreldreløse og deres kvinner enker, skal det ha blitt sagt i en tv-tale sendt 10. november 2006.
Den britiske regjeringen avviser konklusjonene i rapporten, og påpeker at de ikke gir bistand direkte til de palestinske selvstyremyndighetene.
– Britisk bistand blir brukt til å hjelpe palestinerne til å betale leger og lærere, vedlikeholde vann- og strømforsyninger og støtte flyktninger. Den blir i hvert fall ikke brukt til å støtte vold og ekstremisme – vi gjennomfører grundige kontroller, sier en talsmann for det britiske bistandsdepartementet.
Skattebetalernes allianse hevder Storbritannias støtte til nyttige hjelpetiltak bidrar til å frigjøre penger som palestinerne kan bruke på skummelt vis andre steder.

Norsk støtte til palestinerne finansierer kamp mot Israel


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart