Har satt en pris på Baraks hode

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

I den iranske hovedstaden Teheran ble det arrangert en seremoni søndag, hvor det ble satt en pris på hodene til de israelske forsvarstoppene. Det kommer som en "hevn" etter mordet på Hizbollahs militærleder Imad Mugniyah forrige måned, som Iran mener Mossad stod bak. Det var den radikale iranske organisasjonen "Islamist-studenters rettferdighetssøken" som gjennomførte seremonien, og som nå tilbyr penger for dem som kan ta livet av de israelske forsvarslederne. – Etter økningen i kriminelle handlinger fra zionistenes side i det okkuperte Palestina og på Gaza-stripen, og i lys av mordet som regimet gjennomførte utenlandsk av sentrale medlemmer av motstandsfronten, vil en seremoni bli holdt i dag for å sette en finansiell pris for drapet på dem som organiserer disse handlingene, het det i en offentliggjørelse i forkant av seremonien. I følge offentliggjørelsen vil pengestøtten bli gitt til dem som dreper de tre mest sentrale personene i sikkerhetsledelsen: Forsvarsminister Ehud Barak, Mossad-sjef Meir Dagan og leder for militæretterretningen Amos Yaron. De såkalte "rettferdighetssøkerne" oppfordrer til og med folk til å donere nyrene, for å skaffe til veie midler til prosjektet. Slik ønsker de å stadig øke pengeprisen, skriver Yedioth Aharonoth.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart