Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Har satt en pris på Baraks hode

I den iranske hovedstaden Teheran ble det arrangert en seremoni søndag, hvor det ble satt en pris på hodene til de israelske forsvarstoppene. Det kommer som en "hevn" etter mordet på Hizbollahs militærleder Imad Mugniyah forrige måned, som Iran mener Mossad stod bak. Det var den radikale iranske organisasjonen "Islamist-studenters rettferdighetssøken" som gjennomførte seremonien, og som nå tilbyr penger for dem som kan ta livet av de israelske forsvarslederne. – Etter økningen i kriminelle handlinger fra zionistenes side i det okkuperte Palestina og på Gaza-stripen, og i lys av mordet som regimet gjennomførte utenlandsk av sentrale medlemmer av motstandsfronten, vil en seremoni bli holdt i dag for å sette en finansiell pris for drapet på dem som organiserer disse handlingene, het det i en offentliggjørelse i forkant av seremonien. I følge offentliggjørelsen vil pengestøtten bli gitt til dem som dreper de tre mest sentrale personene i sikkerhetsledelsen: Forsvarsminister Ehud Barak, Mossad-sjef Meir Dagan og leder for militæretterretningen Amos Yaron. De såkalte "rettferdighetssøkerne" oppfordrer til og med folk til å donere nyrene, for å skaffe til veie midler til prosjektet. Slik ønsker de å stadig øke pengeprisen, skriver Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart