Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Anklager politiske motstandere for å samtale med Syria

Statsminister Ehud Olmert fortalte mandag morgen til Knessets utenriks- og forsvarskomite at offentlige israelske personligheter trolig forsøker å sette kjepper i hjulene for forhandlinger med Syria. – Jeg har blitt fortalt at det er noen som søker uformell kontakt med syrere. Og jeg håper dette er noe som ikke går gjennom […] Det er nødt å være slik at det skjer kun gjennom hovedforhandlingene, sa Olmert. Han valgte å ikke navngi dem som han nå anklager for å undergrave regjeringens forhandlinger med Damaskus. Men i følge Yedioth Aharonoths informanter skal Olmert referere til visse politiske motstandere. Disse skal visstnok forsøke å overbevise Syrias president Bashar Assad om å vente med å forhandle, frem til en ny regjering er på plass i Israel, skriver avisen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart