Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Angrep storbyen Beersheba med raketter

For første gang har to raketter fra Gaza-stripen slått ned i Beersheba, omkring 40 kilometer fra Hamas-kontrollert område. Beersheba er den største byen i Sør-Israel, med over 200.000 innbyggere. Den ene av rakettene som rammet Beersheba slo ned på lekeplassen til en barnehage. Ingen kom fysisk til skade i angrepet, men over 30 mennesker ble behandlet for sjokk. Den andre raketten slo ned i åpent område, skriver Jerusalem Post. Hamas-regimet på Gaza-stripen angrep Israel med over 50 raketter tirsdag. – Vi planlegger å angripe mål som ligger enda lenger borte enn Beersheba, opplyste en talsmann for Hamas tirsdag kveld, i følge Ha’aretz. En av rakettene som ble avfyrt tirsdag ettermiddag slo ned i spisesalen på en kibbutz i Sha’ar Hanegev. Ingen kom til skade i eksplosjonen, men bygningen fikk store skader.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart