Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Dere kunne gått dypere inn i Gaza

Amerikanske militæranalytikere mener Israel klart vant de siste ukers konfrontasjon med Hamas, men mener IDF kunne gått dypere inn på Gaza-stripen og gjort større skade på den islamistiske organisasjonen. – Jeg mener dere var for tilbakeholdne og kunne gått dypere inn på Gaza-stripen, sier generalløytnant Thomas McInerney fra de amerikanske luftstyrkene. McInerney er også militæranalytiker for Fox News, skriver Jerusalem Post. – Kampene på Gaza-stripen blir sett på i USA som en god demonstrasjon på Israels kapasitet, sier oberstløytnant Rick Fracona. Han er tidligere etterretningsoffiser i de amerikanske luftstyrkene og militæranalytiker for NBC News. Fracona ser på våpenhvilen som "slutten på denne runden". – Det beste Israel kan gjøre er å håndtere konflikten inntil Hamas kan bli tvunget til å forsvinne, sier Francona. – Israel ønsket ikke å ødelegge Hamas. Jeg mener dere skulle ha gjort det, sier McInerney.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart