Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ingen enighet i Arbeiderpartiet

De siste ukene har partiledelsen i Arbeiderpartiet forsøkt å få fire såkalte "opprørere" til å avslutte sin politiske karriere frivillig. Forhandlingene har imidlertid ikke gitt resultater, forteller kilder til Yedioth Aharonoth. Den israelske TV-kanalen Channel 2 avslørte fredag at forhandlinger har funnet sted med den hensikt å splitte partiet. Samtalene ble imidlertid stanset for flere uker siden, da man fikk vite at statsminister Benjamin Netanyahus medarbeidere holdt samtaler med en fraksjon i Kadima-partiet. Ønsket var å få sentrumspartiet med i regjeringen og dermed danne en storkoalisjon. En større del av venstresiden i Arbeiderpartiet er svært uenige med partiledelsen, som har valgt å gå i regjering med Likud og andre partier på israelsk høyreside.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart