Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Iran på agendaen i Berlin

Israelske og tyske regjeringsmedlemmer hadde et felles regjeringsmøte i Berlin mandag. Rikskansler Angela Merkel gjorde det klart at Tyskland ønsker strengere sanksjoner mot Iran om Teheran ikke stanser anrikning av uran. Merkel ønsker først og fremst å få gjennomslag for dette i FNs sikkerhetsråd, men om hun ikke lykkes med det kan Tyskland være villig til å delta i økonomiske sanksjoner med "land som har felles interesser". På agendaen var også situasjonen til den kidnappede israelske soldaten Gilad Shalit og Tysklands press for å få ham frigjort. Andre saker var miljø, økonomisk samarbeid og gjenoppliving av fredsprosessen med palestinerne. – Vi setter stor pris på det gode forholdet med Tyskland. Det har vidtrekkende konsekvenser for Israels økonomi, for Israels politikk, for vår politiske kamp i verden og for Israels sikkerhet, sa Israels statsminister Benjamin Netanyahu til sin regjering mandag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart