Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Forslag om ny ekteskapslov til regjeringen

Utenriksminister Avigdor Lieberman ønsker å legge fram et nytt lovforslag når det gjelder konvertering og ekteskap frem for regjeringen mandag. – Dette er første gang vi har kunnet melde om et gjennombrudd. Vi har kommet til en avtale med sjefsrabbiner Shlomo Amar og Shas-rabbiner Ovadia Yosef angående disse tingene, forklarte Israel Beiteinus partileder på en pressekonferanse torsdag. For Israel Beiteinus sekulære velgere er det viktig å få endret ekteskapslovgivningen og konverteringsregler, slik at religiøse krefter har mindre kontroll i disse spørsmålene. Lieberman argumenterte også for partiets forslag om å la israelere som oppholder seg i utlandet få lov til å stemme ved valg. – Hvorfor skulle spionen Mordechai Vanunu ha rett til å stemme, mens min kamerat som studerer i Italia ikke har det? Hvorfor kan ikke de 80.000 israelerne i utlandet stemme, som er modellborgere? spurte han pressen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart