Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Mosab Yousef leier livvakter

Mosab Hassan Yousef har måttet leie seg livvakter, etter å ha avslørt overfor Ha’aretz at han arbeidet som Shin Bet-agent i et tiår. Mosab er sønn av Hassan Yousef, en av grunnleggerne til Hamas. – Den siste uken har vært vanskelig for meg, forklarer han. Likevel føler han seg trygg, tatt omstendighetene i betraktning. – Jeg føler meg trygg. Min fars offentliggjøring av at han forkaster meg kom fordi Hamas tvang ham til det. Men dette vil tvinge meg til å kjempe med enda mer stahet mot deres gud og hans bevegelse. Jeg elsker min far, men hans bevegelse er arrogant og ond, mener Yousef. – Jeg bekjemper deres hatets gud, islams gud, med min Guds midler, som er kjærlighetens Gud, legger han til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart