Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Regjeringen godkjenner nytt toårsbudsjett

Regjeringen godkjente torsdag et forslag til nytt toårsbudsjett for perioden 2011-2012. Dette legger opp til en økning i offentlig pengebruk på 2,6 prosent i 2011, skriver Jerusalem Post. Finansdepartementet har de siste årene regnet ut taket for offentlig forbruk ved å sammenligne statlig gjeld og bruttonasjonalproduktet de siste ti årene. Inntil nå har man som hovedregel tillatt en økning i det offentlige forbruket på 1,7 prosent i året. – Vi har utarbeidet et nytt finansielt system som vil gi oss en mer korrekt balanse mellom utvidelsen av infrastrukturen og offentlige tjenester, og veksten i økonomien, forklarer Yuval Steinitz. I tillegg vil budsjettordningen hjelpe regjeringen med å drive langtidsplanlegging og bidrar til stabilitet, mener han. Det har versert rykter om at Arbeiderpartiet, som i prinsippet er imot toårsbudsjetter, vil stemme ned budsjettet i Knesset. Dette benekter imidlertid partileder Ehud Barak, som sier partiet er fornøyd med at finansdepartementet har åpnet for en økt pengebruk.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart