Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

USA avviser FN-kommentar om Jerusalem-vold

EN talsmann for Obama-administrasjonen avviser at USA har stilt seg bak en uttalelse fra FNs sikkerhetsråd som uttrykker bekymring over sammenstøtene i Jerusalem fredag. Den ikke-bindende uttalelsen ble forfattet av Gabon, som har presidentskapet for mars, etter en debatt mellom medlemslandene bak lukkede dører. – Medlemmene av sikkerhetsrådet uttrykker sin bekymring over den nåværende anspente situasjonen i de okkuperte palestinske områdene, inkludert Øst-Jerusalem, het det i uttalelsen. – De oppfordrer alle sider til å vise beherskelse og unngå provokative handlinger. De understreker at en fredelig dialog er den eneste veien fremover og ser frem til en snar fortsettelse av forhandlingene, heter det også. Selv om uttalelsen ble godkjent etter konsensus nekter nå amerikanerne for at de stiller seg bak uttalelsen. Det skal ifølge Yedioth Aharonoth ikke være klart hva USA er uenig med, men man gjorde ingen forsøk på å uttrykke sin misnøye under selve møtet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart