Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Yishai kjente ikke til byggetillatelser

Den israelske innenriksministeren Eli Yishai beklaget onsdag timingen for godkjennelse av 1.600 nye boliger i Øst-Jerusalem. Nyheten slapp akkurat da USAs visepresident Joe Biden kom til Israel, og samtidig med oppstarten av nye indirekte forhandlinger. Yishai ser ikke noe problem med den nye utbyggingen som er planlagt, men sier han ville utsatt vedtaket noen uker om han hadde visst om det. – Distriktskomiteene godkjenner planer ukentlig uten å informere meg, forklarte Yishai i et radiointervju onsdag. – For noen få dager siden ble hundrevis av nye boligenheter godkjent i Beitar Illit-området, som er mye mer problematisk. Så om komitémedlemmene merket at de boligene ble godkjent uten problem, tenkte de ikke at den tekniske godkjennelsen i Jerusalem, som ikke er en del av utbyggingsfrysen i bosetningene, ville kreve at man ble informert på ministernivå, la han til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart