Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ahmadinejad med ny tirade mot Israel

Irans president Mahmoud Ahmadinejad kom med nye verbale angrep på Israel torsdag. Han hevdet landet er verdens mest forhatte stat. Israel ble opprettet på en løgn, de mister Vestens støtte og vil snart forsvinne, sa han ifølge Yedioth Aharonoth. Ahmadinejad kom med uttalelsen under en tale i byen Bandar-Abbas. Talen ble sendt direkte på mange lokale mediestasjoner. – Se på hva som skjer med Israel. Vesten samlet opp verdens mest kriminelle nasjon i verden og plasserte den i vår region ved løgnens og fiksjonens tale, sa presidenten med et hint til Holocaust. "De startet kriger, opptrer aggressivt og har gjort millioner hjemløse." – Zionistregimet er verdens mest forhatte regime. Det er ikke lenger nyttig for sine vestlige overherrer. De tviler på dem. De vurderer om det er verdt å investere mer i regimet. Men enten Israel ønsker det eller ikke, ved Allahs hjelp, vil dette regimet bli utslettet, avsluttet Ahmadinejad talen med.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart