Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Netanyahu ønsker granskning av boligsak

Statsminister Benjamin Netanyahu ønsker en intern granskning av offentliggjøringen av byggeplaner for 1.600 nye boenheter i Øst-Jerusalem i forrige uke. Nyhetene om byggeplanenen slapp ut mens USAs visepresident Joe Biden var på besøk i Ramallah for å fremme fredssamtalene mellom partene. – Statsminister Netanyahu har bestemt seg for å opprette en gruppe som kan granske hendelsen som skjedde under visepresident Joe Bidens besøk i Israel, heter det i en pressemelding fra statsministerens kontor. – Gruppen skal formulere retningslinjer for å forhindre at dette gjentar seg i fremtiden. Granskningsgruppen skal ledes av generaldirektør ved statsministerkontoret, Eyal Gabai. Representanter fra innenriksdepartementet, bygge- og planleggingsmyndighetene og kommunestyret i Jerusalem vil også være med, skriver Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart