Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Regjeringen vil forhindre at akademikere flytter

Søndag vil regjeringen få presentert en nasjonal plan som har til hensikt å forhindre at unge israelske akademikere flytter til utlandet. Den skal også bidra til å lokke dem som allerede har flyttet, til å vende hjem. Initiativet har en prislapp på ca. 700 millioner kroner og vil bli implementert over en femårsperiode. Som en del av planen vil israelske universiteter neste år opprette egne senter for "akademisk utmerkelse" i ulike fagområder, som skal tiltrekke seg unge israelske akademikere i utlandet. Totalt skal over 30 slike senter opprettes, ifølge Yedioth Aharonoth. Finansminister Yuval Steinitz sier planen er en sionistisk respons på problemet med at israelsk akademia tappes for de beste forskerne og vitenskapsfolkene. – Det vil bringe tilbake hundrevis, kanskje tusenvis av professorer og doktorer til Israel, stimulere vår industri og forbedre vår akademiske liv, som lider under stagnasjon, og gjøre det yngre, forklarer han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart