Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel vil svare på Kassam-angrep

Israel har advart om at de vil komme med kraftige motaksjoner etter at en thailandsk fremmedarbeider ble drept av en Kassam-rakett torsdag. En liten terrorgruppe ved navn Ansar al-Sunna har tatt på seg ansvaret for angrepet. De hevdet i en e-post de sendte ut til reportere på Gaza-stripen, at angrepet var en respons på Israels "jødifisering" av islamske hellige steder. Også al Aqsa Martyrbrigadene har siden påtatt seg ansvaret, informerer Jerusalem Post. Torsdag kveld varslet visestatsminister Silvan Shalom at angrepet vil føre til kraftige motaksjoner fra Israel, som ikke kan akseptere at sivile israelere blir angrepet. – Dette er en alvorlig eksalering. Israel vil ikke returnere til situasjonen før Operasjon Støpt Bly [Gaza-krigen i fjor vinter, und. anm.]. Responsen vil bli særlig kraftig […] Jeg håper Hamas vil lære en lekse, advarer Shalom. – Alle terrorangrep rettet mot Israel er uakseptable og burde bli fordømt av alle dem som er interessert i fred og stabilitet i Midtøsten, la han til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart