Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Presset mot Israel lønnet seg

Det "lønnet seg" for den amerikanske administrasjonen å legge press på Israel, hevdet USAs utenriksminister Hillary Clinton fredag. – Jeg tror vi kommer til å se en fortsettelse av forhandlingene og det betyr at det har lønnet seg, for det er vårt mål. La oss få partene inn i nye diskusjoner. La oss få prinsippsakene på bordet og la oss begynne å utforske måter vi kan løse ulikhetene, forklarte hun i et intervju med BCC fredag. Clinton forklarte også at Israel "er et demokrati" og at amerikanerne ikke blander seg inn i hvem folket stemmer frem for å styre over dem. Men hun la til at deler av regjeringen oppfører seg på måter "som ikke er i hele regjeringens beste interesser."

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart