Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vi bør bygge der vi har bygget

Torsdag møtte president Shimon Peres EUs utenrikspolitiske sjef Catherine Ashton. Han forklarte henne hva som har vært Israels utbyggingspolitikk i Jerusalem de siste førti årene og understreket at denne bør fortsette. – Mønsteret har vært å bygge i bydeler som er hovedsakelig jødiske og ikke i de bydelene som er hovedsakelig arabiske. Vi må fortsette den politikken. Vi burde ikke bygge der vi ikke har bygget og vi bør bygge der vi har bygget – og få fortsatt forhandlingene, sa Peres. Han forklarte at denne politikken til nå ikke har skapt noen problemer når det kommer til forhandlinger. Peres la til at Israel ikke har noen problemer med befolkningen på Gaza-stripen, men at man ikke kan gi etter for Hamas’ lederskap. Den konstante rakett-trusselen var ikke det Israel hadde sett for seg da de trakk seg ut fra Gaza, forklarte han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart