Netanyahu deltar likevel ikke på atomkonferanse

Statsminister Benjamin Netanyahu vil likevel ikke delta på USAs president Barack Obamas atomkonferanse i Washington neste uke. Muslimske stater skal angivelig ha planlagt å ta opp Israels motvilje mot å signere ikke-spredningsavtalen. – I løpet av de siste 24 timene har vi mottatt informasjon om at flere stater som skal være på Washington-konferansen, ønsker å gå lenger enn temaet om å forhindre atomvåpen-terror. Disse statene har til hensikt å utnytte anledningen til å kritisere Israel. Statsministeren uttrykker sin misnøye over dette og vil derfor ikke reise til konferansen, sier en kilde til Yedioth Aharonoth. Etterretningsminister Dan Meridor vil delta på konferansen i Netanyahus sted.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart