Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kaczynski en venn av det jødiske folk

Israels president Shimon Peres uttrykte "smerte, sjokk og vantro" søndag, etter den tragiske flyulykken i Russland som tok livet av over 90 polske toppledere. Blant dem som var ombord i flyet var en rekke parlamentsmedlemmer, flere militærgeneraler, ledere for polsk etterretningstjeneste og Polens president Lech Kaczynski. – Nyheten om den tragiske ulykken som har tatt livet av min venn, president Lech Kaczynski, hans kone Maria Kaczynska og fremtredende personer i det polske lederskapet og parlamentet, har blitt mottatt med stor smerte, sjokk og vantro. Denne tragiske hendelsen er et kraftig slag for det polske folk og verden som helhet. Min venn, president Kaczynski, var blant dem som ledet og kjempet gjennom forandring i sitt land, og han representerte et fritt Polen, et demokratisk Polen og et moderne Polen, sa Peres. Den israelske presidenten lovpriste også Kaczynskis arbeid for å fremme tettere bånd mellom Polen og jøder, ved å "helbrede skadene fra fortiden." Båndene mellom Israel og Polen har blitt styrket under hans lederskap, forklarte Peres ifølge Jerusalem Post. Statsminister Benjamin Netanyahu sendte samme dag ut en pressemelding hvor han beskrev den avdøde presidenten som en Israel-venn. – Jeg kjente Kaczynski som en polsk patriot, en stor venn av Israel og en leder som gjorde mye for sitt folk og for å fremme fred og framgang i verden, het det i pressemeldingen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart