Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Goldstone kan ikke delta på barnebarns bar-mitzva

Richard Goldstone ble nektet å delta i sitt eget barnebarns bar-mitzva feiring av den sør-afrikanske zionistføderasjonen. Goldstone er mannen bak FN-rapporten som fordømte Israel for krigføringen på Gaza-stripen i januar 2009. Føderasjonen forklarer at nylige forhandlinger mellom dem, Sandton synagoge hvor seremonien skal arrangeres og guttens foreldre førte fram til beslutningen. En ansatt ved synagogen bekrefter at Goldstone ikke vil delta, men forklarer at de aldri har nektet ham å delta. – Vi foreslo bare at han lot være å komme, for å ikke skape en [spent] situasjon. Ingen tvang ham til å ikke komme. Dersom han kommer må strenge sikkerhetstiltak bli gjennomført, noe ingen ønsker. Dessuten ønsker han ikke å skape en situasjon på barnebarnets bar-mitzva han heller, forklarer kilden. En rabbiner i Johannesburg sier han ikke er overrasket over beslutningen. – Det store flertallet av jøder her liker ham ikke og er svært sinte på ham. De aller fleste er zionister, de elsker Israel uten forbehold og har glimrende bånd til Israel som er sterkere enn politikken, forklarer han. Goldstone er selv sør-afrikansk jøde.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart