Uanmeldt politiøvelse skapte trafikk-kaos

Israelere som bor sentralt i landet opplevde store forsinkelser i biltrafikken torsdag ettermiddag, fordi politiet satte i gang en uanmeldt øvelse sammen med flere andre sikkerhetstjenester. – Vi simulerte en situasjon hvor terrorister hadde overtatt kontrollen av to ulike steder i Tel Aviv, forklarer politisjef i distriktet, Shahar Ilan. Som en del av øvelsen ble flere veier sperret av myndighetene sentralt i Israel, blant annet hovedveien mellom Tel Aviv og Jerusalem. I tillegg til politiet, deltok både IDF, Shin Bet, Brannvesenet, Magen David Adom og Israels fengselstjeneste. I deler av øvelsen brukte man sivile statister, for å simulere hendelsen så realistisk som mulig, forklarer Yedioth Aharonoth. – Er dette det de gjør på en torsdag ettermiddag? Det er utrolig. Jeg har aldri sittet i trafikk-kork så lenge i hele mitt liv, kommenterer en irritert bilist til avisen. Politiet forklarer at det var nødvendig å sperre av veier for at øvelsen skulle virke realistisk.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart