Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Uanmeldt politiøvelse skapte trafikk-kaos

Israelere som bor sentralt i landet opplevde store forsinkelser i biltrafikken torsdag ettermiddag, fordi politiet satte i gang en uanmeldt øvelse sammen med flere andre sikkerhetstjenester. – Vi simulerte en situasjon hvor terrorister hadde overtatt kontrollen av to ulike steder i Tel Aviv, forklarer politisjef i distriktet, Shahar Ilan. Som en del av øvelsen ble flere veier sperret av myndighetene sentralt i Israel, blant annet hovedveien mellom Tel Aviv og Jerusalem. I tillegg til politiet, deltok både IDF, Shin Bet, Brannvesenet, Magen David Adom og Israels fengselstjeneste. I deler av øvelsen brukte man sivile statister, for å simulere hendelsen så realistisk som mulig, forklarer Yedioth Aharonoth. – Er dette det de gjør på en torsdag ettermiddag? Det er utrolig. Jeg har aldri sittet i trafikk-kork så lenge i hele mitt liv, kommenterer en irritert bilist til avisen. Politiet forklarer at det var nødvendig å sperre av veier for at øvelsen skulle virke realistisk.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart