Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Boligbygging fullt legitim

Statsminister Benjamin Netanyahu vil ikke akseptere de palestinske kravene om full stans i boligbygging i Øst-Jerusalem. Det sa han da han ble intervjuet på sitt kontor av den amerikanske fjernsynskanalen ABC mandag. Ifølge Netanyahu er dette et "uakseptabelt krav" som ikke noen statsministre før ham har gått med på, verken Shimon Peres, Yitzhak Rabin eller Golda Meir. – Det var jeg som satte i gang – og det var aldri gjort før – en full stans i utbyggingen av bosetninger i de okkuperte områdene. Igjen, i Jerusalem snakker vi om nabolag, ikke bosetninger. Og det er urbane områder rett i nærheten av dette kontoret, i hjertet av Jerusalem, sa han. – Disse nabolagene er en del av Jerusalem og har ikke fortrengt noen. Palestinerne lever i palestinske nabolag i Jerusalem. Jøder bor i jødiske nabolag, forklarte statsministeren. Netanyahu har lite tro på at fred er noe som kan påtvinges partene, men sier det er noe som må komme naturlig gjennom forhandlinger. – Når vi snakker om ideen om en påtvunget fredsavtale, tror jeg ikke at noen helt på alvor tenker at de kan bare gjennomføre noe slikt. Fred er noe som kommer når partene setter seg ned med hverandre og løser sine ulikheter. Og dette ønsker vi å oppnå, sa Netanyahu.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart