Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel feirer sin 62. nasjonaldag

Feiringen av Israels uavhengighetsdag startet mandag kveld med den tradisjonelle seremonien på Herzl-fjellet i Jerusalem. Temaet var i år mottoet til zionistleder Theodor Herzl: "Dersom du vil det, er det ingen drøm." Samtidig ble 150-årsdagen for Herzls fødselsdag markert. – Jeg kjenner ikke til noen annen nasjon i historien som har vært spredt over hele verden og mistet kontroll over sin egen skjebne, men fortsatt maktet å returnere til sitt hjemland og gjenoppbygge sin selvstendighet der, sa statsminister Benjamin Netanyahu i en uttalelse i anledning nasjonaldagen. – Israel vokser raskt mot å bli regionens økonomiske supermakt og en global teknologisk supermakt. I kunnskapens verden i det 21. århundret er våre muligheter endeløse, i vitenskap, medisin, teknologi, og kunst. På hvert eneste felt har vår nasjons genikrefter brutt frem og skapt en fantastisk nasjon, skrøt han. Netanyahu kom også inn på Israels hovedstad Jerusalem. – Det er ikke tilfeldig at vi er her. Vi er her fordi dette er vårt land. Vi har returnert til vårt land, til vår by – Jerusalem – fordi dette er vårt land, sa Netanyahu.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart