Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Obama gratulerer Israel med dagen

På Israels 62. nasjonaldag etter jødisk kalender gratulerte USAs president Barack Obama den lille nasjonen med dagen. – Israel forblir vår viktige partner og strategiske allierte i Midtøsten. Jeg er sikker på at vårt forhold kun vil bli styrket i månedene og årene som kommer, skriver Obama i sin uttalelse. – På 62-årsdagen for etableringen av Staten Israel, står jeg sammen med det amerikanske folket ved å gratulere regjeringen og folket i Israel på denne feiringen av deres selvstendighet. – Fram til i dag har vi fortsatt et sterkt, ubrytelig vennskapsbånd mellom våre to nasjoner, forankret i USAs vedvarende forpliktelser på Israels sikkerhet, la presidenten til. Obama kom også inn på fredsforhandlingene med palestinerne, som for øyeblikket har stanset opp. – Jeg ser fram til å fortsette vår innsats sammen med Israel for å oppnå omfattende fred og sikkerhet i regionen, inkludert en tostatsløsning, og til å arbeide sammen for å møte kreftene som truer Israel, USA og verden.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart